Zomer make-over!

Zomer make-over!

Zomer make-over!

Geplaatst op 29-10-2018 door Sophie

1.Pak de muur aan
Het meest simpele idee is om de muur een ander kleurtje te geven of te behangen. Maar er zijn zoveel andere leuke manieren om een saaie muur op te fleuren. Hang bijvoorbeeld een aantal mooie manden naast elkaar op de wand of koop een groot rek waar je foto’s en accessoires aan hangt. Of bekleed een aantal kistjes met behang of plakfolie. Hang ze op en zet er een aantal objecten in. Gebruik je fantasie en wees niet bang om creatief te zijn. Mensen zijn vaak bang om uit hun comfort zone te stappen maar juist zo ontstaan de meest interessante en leuke interieurs.

2.Koop een leuk dekbedovertrek
Hoe je met een kleine aanpassing een groot verschil kunt maken? Koop een mooi dekbedovertrek. Je bed heeft een vrij grote oppervlakte in je slaapkamer. Welk dekbedovertrek je op je bed hebt liggen bepaald dus een groot deel van de sfeer. Houd jij meer van rustige, effen kleuren of ben je juist gek van printjes en patronen? Het kan allemaal! Pastel kleuren maar ook felle kleuren zijn helemaal van nu! Zorg ervoor dat je de stijl een doortrekt in de rest van de slaapkamer om zo een mooi geheel te houden.

3. Masking tape
Masking tape ( ook wel washi tape genoemd) is ideaal voor dit soort projecten. Je kunt er van alles mee beplakken en het blijft zelfs hechten aan de muur! Ben je het zat? Dan kun je het er heel gemakkelijk af halen en maak je zo weer een nieuw ontwerp. Je kunt met masking tape alle kanten op, versier er potjes of waxinelichtjes mee. Maak een grafisch object op de muur of creëer er een gave fotowand mee. De ideeën zijn eindeloos! Door verschillende printjes te combineren ontstaat er een leuk, speels effect!

4. Schaf een mooi vloerkleed aan
Het is vaak een dure investering maar een mooi, groot vloerkleed kan echt het verschil maken. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor een mooi beige, wollig kleed. Of wat dacht je van een mooi Perzisch tapijt? Er zijn zo veel verschillende kleuren, maten en soorten. Er zal er altijd wel eentje bij zitten elke aan jouw wensen aansluit.

Ben jij al enthousiast geworden? Laat ons weten in de reacties hoe jouw zomer zomer make-over is geworden!

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!