Een vliegengordijn als decoratie in je slaapkamer

Een vliegengordijn als decoratie in je slaapkamer

Een vliegengordijn als decoratie in je slaapkamer

Geplaatst op 14-7-2019 door
Een slaapkamer is een plek waar je lekker tot rust moet komen. Het is vaak een plek waar mensen zich veilig en geborgen voelen. Om deze sfeer te creëren heb je niet alleen een prettig bed nodig, maar ook de juiste slaapkamer accessoires. Welke woonaccessoires zou jij kiezen om je slaapkamer om te kunnen toveren tot een paleisje? En voor welk interieur zou jij kiezen?
 

Kies een goed bed

Het allerbelangrijkste in de slaapkamer is het hebben van een goed bed. Een bed die je voldoende ondersteuning de hele nacht geeft en waar je prettig en comfortabel op kunt liggen. Bij dat bed hoort natuurlijk ook een goed kussen en een fijn dekbed. Het dekbed moet niet te warm zijn, maar ook zeker niet te dun! Want als het s'nachts te koud of warm is, slaap je niet goed. Om de sfeer in slaapkamers te verhogen kiezen mensen voor leuk beddengoed. Dekbedovertrekken in kleuren of met printjes die hen aanspreken. Wat het woongenot verhoogt zijn nachtkastjes. Deze dient dicht bij het bed te staan zodat je vanuit je bed jezelf kunt bedienen. Mensen gebruiken hun nachtkastje als opbergruimte voor tijdschriften, medicijnen en cremes. Bovenop deze kastjes hebben de meeste mensen binnen handbereik hun wekker staan. Veel mensen kiezen er ook voor om aan het einde van het bed hun tv neer te zetten zodat er vanuit bed tv gekeken kan worden. Heerlijk voor in de avonden. Prettig op een vrije ochtend. Naast deze haast essentiële accessoires wil men vaak de slaapkamer ook gezellig aankleden.
 

Draadjesgordijn, leuk voor de slaapkamer

Gezellig aankleden dat doe je in eerste instantie met een leuk behang en een leuke vloerbedekking. Vloerbedekking zorgt voor warmte. Heb je zelf een laminaatvloer? Leg dan een warm tapijt of vloerkleedje op de grond. Heb je een oude kledingkast die niet zo goed bij het geheel past? Maak je kast dan weer sfeervol met behulp van plakfolie. Je kunt er ook voor kiezen om de kast weg te werken met behulp van een vliegengordijn. De meeste mensen die dit willen kiezen dan voor een draadjesgordijn. Dit omdat draadjesgordijnen redelijk betaalbaar zijn en ze in zelfs hele grote afmetingen verkrijgbaar zijn. Met een vliegengordijn verberg je op een eenvoudige en gezellige manier een bepaald object of bepaalde ruimte. Op de site van vliegengordijnkopen.nl vind je draadjesgordijnen in verschillende kleuren en in verschillende maten.
 

Slaapkamer accessoires gezellig

Natuurlijk ben je er nu nog niet. Er moeten nog wat kleine slaapkameraccessoires komen waarmee je de totale sfeer gezellig maakt. Denk bijvoorbeeld aan een leuk plantje voor het raam in een gezellig potje. Een schilderij aan de muur of wat lijstjes met foto's van vrienden, familieleden of huisdieren. Een schemerlamp op je nachtkastje of op het televisiekastje staat vaak ook erg gezellig. Zéker als je het voor elkaar krijgt om alle woonaccessoires op de één of andere manier met elkaar weet te verbinden. Denk hierbij aan een zelfde stijl (brocant, retro, natuurlijk) of een zelfde soort kleur. (bruin tinten, hippe kleuren). Vroeger deed men helemaal niets aan de slaapkamer. Het was puur een plek om te slapen. Dat is inmiddels al lang niet meer aan de orde. Mensen brengen er tegenwoordig meer tijd door. Het is dus ook logisch en zeker geen overbodige luxe om ook dit soort kamertjes in huis aan te pakken. Heb jij zelf onlangs je slaapkamer een frisse opknapbeurt gegeven of ben je van plan om dat binnenkort te gaan doen? Laat dan weten hoe jij dit gaat aanpakken! Voor welke stijl kies jij en welke woonaccessoires wil je in je slaapkamer hebben? Deel met ons je ideeën en wie weet inspireer je nog iemand!


 

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!