Je slaapkamer herfst-proof maken

Je slaapkamer herfst-proof maken

Je slaapkamer herfst-proof maken

Geplaatst op 29-10-2018 door Marketing

Pas warme kleuren in de slaapkamer toe. Speel met de kleurnuances van de herfst, namelijk oranje, geel en rood. Wil je helemaal voor het herfst effect gaan in de slaapkamer? Maak dan ook gebruik van de kleuren goud en bruin.

Je hoeft niet meer naar buiten te gaan om de herfst te ontdekken. Maak gebruik van items als dennenappels op een schaal of decoreer je slaapkamer met pompoenen. Ook bloemen en planten in de kleur van dit seizoen scoren. Knutsel je graag? Onderneem dan een wandeltocht door het bos en lijst de mooiste bladeren in en versier er je wand mee. Of maak zelf een waxinelichthouder van takjes. Natuurlijk kun je voor de decoratie van muren en kasten ook plakfolie gebruiken. Je kunt het plakfolie knippen en decoratief op plakken. Als je zelf iets minder creatief bent volstaat een herfst-achtig zelfklevend folie uiteraard ook! Herfstige taferelen creëer je ook door vogelhuisjes. Koop eens een leuk decoratief vogelhuisje en hang die is aan je wand... Dat staat toch leuk en sfeervol? Je kunt ook een heel rijtje met verschillende vogelhuisjes aan de wand hangen of er een koekoeksklok tussen hangen voor de afwisseling. Weet je meteen hoe laat het is;-)

 

Decoratieve woonaccesoires voor slaapkamers...

De slaapkamer verkrijgt vrij vlug een andere uitstraling als de overtrek vervangen wordt. Ga voor herfst kleuren zoals hiervoor al ter spraken kwam. Schep een gezellige sfeer door het bed te bedekken met een gebreide deken of een sprei die gehaakt is. Kijk bijvoorbeeld naar het bedtextiel van een van onze andere Webcompanies shops: Hip Beddengoed.

Deze koudere periode staat niet alleen garant voor gezelligheid en knusheid, maar ook voeten die maar niet warm te krijgen zijn. Je doet je er zelf een plezier aan om een wollig vloerkleed in de slaapkamer te leggen.  De herfstlook van je slaapkamer is niet helemaal compleet zonder een kachel. Beschik jij al over een kachel of bof je en ga je er binnenkort een aanschaffen?

Laat jij de herfst toe in je slaapkamer?

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!