Dé trend van 2019: bloemen en bladeren!

Dé trend van 2019: bloemen en bladeren!

Dé trend van 2019: bloemen en bladeren!

Geplaatst op 22-2-2019 door Annelies

Dé trend van 2019: bloemen en bladeren!


Misschien is het je al opgevallen, we zijn pas in de tweede maand van het jaar maar de bloemen en bladeren printjes zie je nu al overal! Het wordt steeds populairder en de verwachting is dan ook dat dit dé interieurtrend van 2019 zal gaan worden. Met de mooie lenteachtige dagen van afgelopen week krijg je natuurlijk ook al helemaal zin in de gezellige en vrolijke bloemen en bladeren printjes.

Groene plantjes en bloemen
Haal de kamerplanten maar in huis want planten zien we enorm veel terug in de interieurtrends van dit jaar! En dan hebben we het niet over één plantje, het mag best een volle boel worden! Ook het hangen van plantjes aan het plafond of een sierlijke tak is erg hip op het moment. Er wordt vooral gekozen voor tropische kamerplanten zoals een bananenplant, yucca of palm. Je kunt je woonaccessoires ook aanpassen naar printjes met bloemen en plantjes er op. Een tafelzeil met bladeren print op je eettafel zorgt bijvoorbeeld al snel voor een geheel andere look. Ook fotolijstjes en schilderijtjes met een leuke, groene bloem of plant erop zorgen voor een gezellige en hippe uitstraling aan je woonkamer.

Jungle interieur
Om nog even door te gaan op de planten en bloemen trend, ook de jungle look wordt steeds hipper. Het wordt ook wel ‘Urban jungle’ genoemd. In het stukje hierboven zei ik al dat het best een volle boel mag worden met planten en dat is dan ook zeker zo! Zorg er natuurlijk niet van dat het rommelig wordt in huis, maar richt het gezellig en vrolijk in. Met een jungle interieur kun je denken aan kussentjes met printjes van tropische bladeren en woonaccessoires die zijn afgewerkt met touw. Rieten mandjes, vloerkleden met botanische look en bamboe accessoires zijn hélemaal hot.

Haal deze hippe jungle trend in huis en doe dit niet alleen in je woonkamer maar ook in je slaapkamer! In onze webshop vind je de leukste dekbedovertrekken, ook met bladeren en bloemen! Het dekbedovertrek Essenza Fiji is een van de meest kleurrijke en tropische dekbedovertrekken uit ons assortiment! Met een tropisch dekbed geef je je slaapkamer al gauw een hele andere look. Een paar leuke tropische plantjes er bij en je doet al helemaal mee met dé trend van 2019!

ReactiesLet op: HTML wordt niet vertaald!